Mijn favorieten

Taxatie voor uw woning ?Roepman Makelaardij houdt zich dagelijks, op professionele wijze, bezig met onafhankelijke taxaties van particuliere woningen.

Doeleinden

Een huis heeft vele waarden. Wie een huis wil (ver)kopen is geïnteresseerd in de verkoopwaarde. Dit is weer een andere waarde dan de waarde die geldt voor de onroerende zaak belasting. Voor een hypotheekaanvraag zal de bank de executiewaarde willen weten.

Een kort overzicht waar u onder andere een objectief taxatierapport voor nodig kunt hebben:

- aan-/verkoopbeslissing
- aanvraag hypotheek
- opstalverzekering
- nalatenschap
- belasting (vaststellen overdrachtsbelasting, schenkingen, minnelijke waardering etc.)
- vaststellen van de huurwaarde
- Vastellen van uw WOZ-waarde van uw woning of bedrijf

Verantwoordelijke taak

Bij het taxeren van woningen, maar natuurlijk ook van bedrijfsmatig onroerend goed, moet rekening worden gehouden met de marktontwikkelingen, zowel de economische als de maatschappelijke. Tevens speelt het type onroerend goed, de bouwkundige staat en natuurlijk vooral de locatie een zeer belangrijke rol bij het tot stand komen van een degelijk en breed geaccepteerd taxatierapport. U begrijpt dat het opmaken van een dergelijke taxatierapport een verantwoordelijke taak is, zowel naar de klant als naar financiële instellingen. Uw taxatierapport is bij Roepman Makelaardij in vertrouwde handen.

Register Makelaar Taxateur

Als gecertificeerd makelaar-taxateur  ingeschreven in het register van de NRVT, staan wij garant voor een objectieve en realistische taxatie van uw onroerend goed. Onze zeer uitgebreide taxaties worden dan ook door iedere financiële instelling geaccepteerd.

Voor taxaties bij het NWWI of andere validatie instituten bent u bij ons op het juiste adres.
Druk op de button en vraag direct
uw NWWI taxatie bij ons aan.


 


 

Woning van de maand