Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kruisstraat 33 in Delft 2611 ML

Kruisstraat 33

2611 ML Delft
Huurprijs € 204,- p.m² p.j.
015- 2 134 134

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte in winkelgebied in Delft-centrum.

Omgeving/wijkinformatie

Delft is een stad van toerisme en techniek. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich
tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de...
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte in winkelgebied in Delft-centrum.

Omgeving/wijkinformatie

Delft is een stad van toerisme en techniek. De stad ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich
tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als kennisstad. Het is ook een studentenstad: er wonen opvallend veel mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar oud.
Bovendien is het centrum van Delft een grote toeristentrekker, onder meer door haar kerken en monumenten, hofjes, grachten en de vele culturele evenementen. Ook zijn er diverse markten. Donderdag is er op de Markt bij het oude stadhuis een warenmarkt en op de Brabantse Turfmarkt een bloemenmarkt. Op zaterdag is er markt op de Brabantse Turfmarkt en de Burgwal.

Bereikbaarheid
Ondanks dat de historische binnenstad grotendeels autoluw of autovrij is, is de bereikbaarheid per auto goed. De historische binnenstad, de belangrijkste bezienswaardigheden en het winkelgebied liggen vanuit de verschillende parkeerlocaties op slechts een paar minuten loopafstand. Aan de rand van het centrum staat het NS-station. Ook tram 1 en bus 81 en 130 hebben hier een halte.

Kenmerken en voorzieningen
In de servicekosten zitten de volgende leveringen en diensten: rioolontstopping, stookkosten en een glasverzekering.

Branchering
Dit is een bedrijfspand midden in een winkelgebied. In de omgeving zijn onder meer een Hema, schoenenwinkels, modewinkels, een makelaarskantoor, een kapper en diverse horecagelegenheden. In dit pand is horeca niet toegestaan.

Betreft een voormalige ruimte geweest van een schoonheidsspecialiste. Goed te gebruiken als ruimte voor dienstverlening.

Algemene ruimte (5 x 3.50m) voorzien van laminaatvloer, net hangend toilet met fonteintje, apart eenvoudig keukenblokje voorzien van een close in boiler (10 liter), meterkast (automaten). Trapopgang, afgesloten bergruimte, gang, twee ruimtes (voormalig behandelruimtes) resp. (3.25m x 3.15 m) en (3.15 x 4.30m).

Locatie
De winkelruimte ligt op een goede locatie in het kernwinkelgebied. Het betreft hier een mix van wonen en werken, hierdoor heeft de omgeving een levendige en stedelijke invulling. Het winkelgebied beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met alle denkbare landelijk opererende winkelketens zoals Hema, Blokker, McDonalds, C&A, Jumbo en Kruidvat en Clavis (pianspecialist), maar ook lokale ondernemers zijn er gevestigd. Daarnaast is er een ruim aanbod aan horeca.

Bereikbaarheid en parkeren

Eigen vervoer

Het object is met het eigen vervoer zeer goed te bereiken. Diverse uitvalswegen als de Zuidwal en de Sint Sebastiaansbrug zorgen voor een goede verbinding met de overige stadsdelen.

Op loopafstand zijn diverse parkeergarages aanwezig waaronder Parkeergarage Phoenix, Parkeergarage Zuidpoort en Parkeergarage Markt.

Openbaar vervoer

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed, op loopafstand bevinden zich diverse bushaltes met onder andere een directe verbinding met het NS Station Delft

Gebruik

Detailhandelsruimte. Ook een uitstekende ruimte om te gebruiken voor overige (zakelijke) dienstverlening.

Betalingen per maand te voldoen.

Opleveringsniveau

De winkelruimte wordt opgeleverd en verhuurd in de staat zoals aangetroffen

Huurtermijn

Vijf jaar + vijf optiejaren. Contracten voor kortere periode in overleg met verhuurder.

Opzegtermijn

12 maanden.


Servicekosten (zoals vermeld).
Huurder dient zelf de aanvraag voor de nutsvoorzieningen te verzorgen.

Zekerheidsstelling Huur

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur .

Voor verdere vaststelling zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) uitgegeven door de Nederlandse van Makelaars (NVM).
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 204,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 57,73 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 50 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 400 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
50 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.