Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kristalweg 27 B in Delft 2614 TR

Kristalweg 27 B

2614 TR Delft
Huurprijs € 90,- p.m² p.j.
015- 2 134 134

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 213 m²
Lees meer

Omschrijving

De Kornalijn: wonen en zorg onder één dak.

In de Harnaschpolder is een nieuw stukje Delft. Vestia heeft hier ontwikkelt de Kornalijn, een woon/zorgcomplex. Het gebouw biedt onderdak aan 18 zorgappartementen en 34 appartementen voor een woongroep voor senioren. In de plint zit ca. 1.000...
Lees meer

Omschrijving

De Kornalijn: wonen en zorg onder één dak.

In de Harnaschpolder is een nieuw stukje Delft. Vestia heeft hier ontwikkelt de Kornalijn, een woon/zorgcomplex. Het gebouw biedt onderdak aan 18 zorgappartementen en 34 appartementen voor een woongroep voor senioren. In de plint zit ca. 1.000 m2 aan maatschappelijke en dienstverlening voorzieningen. Thans is hiervan nog circa 430 m2 beschikbaar voor de verhuur. Deze is nu opgesplitst in twee ruimtes een van 217 m2 en 213 deze zijn ook vrij eenvoudig weer samen te voegen.


Uitgebreide voorzieningen
Vlakbij Harnaschpolder zijn scholen, winkels, sportvelden en recreatiemogelijkheden. Maar ook in Harnaschpolder zelf vindt u straks veel voorzieningen: een basisschool, verschillende speelvoorzieningen voor kinderen, veel water en groen, zorgvoorzieningen voor senioren.

Zorg op maat
De zorgappartementen zijn helemaal aangepast aan de bewoners, en er is zorg en begeleiding beschikbaar. Omdat het om mensen gaat met verschillende lichamelijke beperkingen, worden sommige onderdelen in de woningen op maat gemaakt. Zo kunnen de toekomstige bewoners met begeleiding van medewerkers van zorgstichting Gemiva/SVG groep toch zelfstandig wonen.

Samen leven
De senioren in de woongroep hebben zich verenigd onder de naam Nevel Nemas. De woongroep richt zich op vitale, zelfredzame 50-plussers. Ieder heeft zijn eigen woning, maar in het gebouw komt een centrale ontmoetingsruimte waar de bewoners gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Over de Harnaschpolder
Op www.wonentussendeschatten.nl vindt u meer informatie over de ontwikkelingen en wonen in Harnaschpolder Delft.

Bestemming
De bedrijfsruimten in De Kornalijn hebben de bestemming zorgvoorziening / maatschappelijke doeleinden. In goed overleg met de gemeente zijn andere doeleinden (bestemmingen) ook bespreekbaar.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimten worden casco opgeleverd. Huurder draagt zelf zorg voor o.a. dekvloer, wandafwerking, plafonds, riolering, elektra, toiletvoorziening en pantry.

Huurprijs
€ 110,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn

5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst 5 jaar te verlengen. Kortere huurtermijnen goed bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering
per direct

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan de huursom van het voorgaande jaar.

Servicekosten
Nader te bepalen.

BTW status
Huurder dient voor tenminste 90 % met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst geeft huurder een zekerheidsstelling af aan verhuurder ter hoogte van drie maanden huurverplichting. Over de zekerheidsstelling wordt door verhuurder geen rente vergoed.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst overige bedrijfsruimte in de zin artikel 7:230a BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 90,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 213 m² Vrije hoogte 290 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 213 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Uitstekend
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
213 m²
Vrije hoogte
290 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.